LIN JANS

Lin is een veelzijdig kunstenares en vrouw; ze schildert niet alleen graag, maar maakt ook illustraties, schrijft gedichtjes en kleine verhaaltjes, én ze is psychologisch astrologe. Lin houdt van de natuur en van buiten zijn; ze kan haar geluk dan ook niet op met haar prachtige atelier op het mooie, historische landgoed De Paauw.

Lins kleurige universum

Lins opgewekte aard zie je terug in haar werk: tussen de bomen rond haar unieke atelier staan schilderijen van vrolijke onderwerpen in uitbundige kleuren. Bloemen, bomen, een vogel, een mooie vrouw… Lin vangt ze allemaal met haar vlotte penseel en bonte palet.

Helende werking van kleur en natuur

‘Lin vertelt: ‘Zelfs als ik me eens niet zo vrolijk voel, dan nóg kan ik met verf niet anders dan vrolijkheid naar buiten brengen. Maar natuurlijk was mijn leven niet altijd één groot feest: ik kreeg bijvoorbeeld een paar jaar geleden een burn out. En ik heb toen gezocht naar een creatieve manier om weer bij dat diepe, blije stuk van mezelf te komen. Uit eigen ervaring ken ik de helende werking van tekenen en schilderen, van de stilte, van buitenlucht en van bomen…’

Lin laat ook graag anderen genieten van creatief bezig zijn op deze heerlijk rustige en unieke plek in de drukke Randstad. Daarom organiseert zij verschillende workshops in en rond haar Atelier De Paauw.

Werk in opdracht

Behalve haar eigen vrolijke schilderijen, maakt Lin ook werk in opdracht. Heb je een illustratie nodig? Of juist een vrolijk werk voor een bijzondere plek? Een gelegenheidsschilderij? Een aandenken aan een mooie dag? Kom gerust even langs om te overleggen!
Daarnaast maakt Lin op aanvraag ook gedichten voor speciale personen en gelegenheden, al dan niet voorzien van een illustratie.

Kortom, er is heel veel creatiefs mogelijk, want zoals gezegd: Lin is een veelzijdig kunstenares!