WORKSHOPS

Wil je een heerlijke middag met je vrienden of vriendinnen doorbrengen in het groen? Zoek je een bijzondere activiteit voor jullie jaarlijkse zussendag? Een creatieve activiteit voor jezelf en je (klein)kind? Of willen jullie misschien samen jullie relatie vieren op een bijzondere locatie?

Atelier de Paauw heeft voor elke gelegenheid een passende én verrassende workshop! Dus kom met je familie, je collega’s of juist die ene speciale vriend of vriendin en geniet van de bijzondere combinatie van kunst in het groen.
Werk je liever alleen? Geen probleem, je bent meer dan welkom om een heerlijke middag door te brengen in de rust van het park én met alle kleuren van de regenboog!

Hieronder vind je een aantal workshopmogelijkheden. Zoek je toch iets anders? Geen probleem, neem even contact op met Lin en zij maakt met jou een aangepast plan voor jouw ideale workshop.

Sketching in the park

 Houd jij van lekker buiten zijn, wil je ontstressen en ga je óók graag creatief aan de slag? Dan wordt dit jóuw workshop!

Blij schilderij

In deze workshop maak jij met zelf meegenomen plaatjes, foto’s, tekeningen en teksten een heel persoonlijke collage.

Art & astrology

Tijdens deze workshop krijg je een minicollege astrologie, korte duiding van jouw horoscoop en jij gaat hiermee creatief aan de slag!

Niet denken maar voelen!

Je begint de workshop met een meditatie, waarna je de kleuren uitkiest die jou aanspreken. Met deze kleuren ga je aan de slag.

Sprookjesfiguren

Welke sprookjesfiguren zien jullie in park De Paauw? Vrolijke kaboutertjes, tere elfjes of misschien juist een bolle trol?

Symbolische boom

Begin met een mooie wandeling door park de Paauw en maak een mooi schilderij van een prachtige boom.

Vrij schilderij

Zou jij ook zo graag eens heerlijk in het groen je creativiteit de vrije loop laten? Je kunt zelfstandig aan de slag.

Love you so!

Jullie houden van elkaar en dat wil je natuurlijk vieren! Met kleur, een heerlijk middagje in het groen én een blijvende herinnering. 

Workshop op maat

Heb je jouw ideale workshop nog niet gevonden? Er is nog zo veel meer mogelijk! Niet alleen in park De Paauw, maar ook op locatie.